“Önmagunk megtalálásának a legjobb módja, ha elveszünk mások szolgálatában.”   Mahatma Gandhi

RÓLAM

Sziasztok Kedvesek!

Molnár-Szalay Réka vagyok. Természetgyógyász kineziológus, és Coach kineziológus. Ez a hivatásom, és ezért végtelenül hálás vagyok. 

Eredeti szakmám szerint építőmérnök vagyok. A sok év alatt számos csodás épületekben hagyhattam ott az ujjlenyomatom, amire én rendkívül büszke vagyok és remélem a gyerekeim is büszkék lesznek. Számomra fontos "nyomot hagyni". A rengeteg stressztől, feszültségtől 2010-ben pánikbeteg lettem. Mindenképpen alternatív utat kerestem magamnak a gyógyuláshoz, ahol megtanulhatom kezelni az engem ért negatív hatásokat. 

Minden olyan sorszerűen alakult akkor! Hiszem és tudom, hogy ott találtam meg az igazi Önmagam! 

Tanulmányaim:

2011 szeptemberében Pránanadizni kezdtem.

2015-ben végeztem, mint természetgyógyász kineziológus és coach kineziológus. Az Európa Akadémia vezetője, dr. Varju Márta szárnyai alatt tanulhattam. 

2016-ban Szomatodráma alaptanfolyamot végeztem

2018-ban Gyermekkineziológia kiegészítő képzést vettem részt

2019-ben AKÉTA, vagyis Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó lettem, ezen belül foglalkozom:

  • Stresszkezelés
  • Tanulási Coaching, 
  • Komplex Mozgástréning - Kulcsár Mihályné által kidolgozott mozgástréning az idegrendszer éretlenségének kezelésére, a tanulási nehézségek megelőzésére és oldására.

A tanulás valószínűleg soha nem hagyom abba. Azóta is szüntelenül képzem magam.  

A gyerekekkel való munka a szenvedélyem lett.  Magam is 2 csodás kisfiú anyukája vagyok. Rengeteget tanulok tőlük és általuk minden nap. 

Rendkívül fontos számomra, hogy Hiteles segítő lehessek, ezért nem ígérek lehetetlent Nektek. Nem fogom megmondani, hogy mit tegyetek és mit Ne tegyetek!

Azt viszont bizton állíthatom, hogy fogom a kezeteket és szél leszek a vitorlátokban  az utatokon! 

Az utat azonban nektek kell járnotok, a munkát a változáshoz bizony nem lehet megúszni, ezt is garantálhatom. Szóval, ha úgy érzed, hogy valami nem jó az életedben, hogy eljött az idő, hogy változtass, és kész vagy beszélni az érzésedről, kész vagy cselekedni, felelősséget vállalni, akkor én végig megyek veled ezen az ösvényen, nem leszel egyedül!

Induljunk el együtt az utadon, és találjuk meg együtt a Te megoldásod!

Szeretettel,

RékiOkleveleim