“Önmagunk megtalálásának a legjobb módja, ha elveszünk mások szolgálatában.”  Mahatma Gandhi

RÓLAM

Eredeti szakmám szerint építőmérnök vagyok. 12 éve dolgozom az építőiparban. Csodás épületekben hagyhattam ott az ujjlenyomatom, amire én rendkívül büszke vagyok és remélem a gyerekeim is büszkék lesznek. Számomra fontos "nyomot hagyni".

A "második életem" 2011-ben kezdődött. A rengeteg stressztől, feszültségtől pánikbeteg lettem. Mindenképpen alternatív utat kerestem magamnak a gyógyuláshoz, ahol megtanulhatom kezelni az engem ért negatív hatásokat. 

Minden olyan sorszerűen alakult akkor! Hiszem és tudom, hogy ott találtam meg az igazi Önmagam! 

2011 szeptemberében Pránanadizni kezdtem.

2012 februárjában már az Európa Akadémia vezetője dr. Varju Márta szárnyai alatt kezdtem meg a tanulmányaimat. 2015-ben végeztem, mint természetgyógyász kineziológus és coach kineziológus.

Tanulmányaimat azóta is szüntelenül folytatom.

2016-ban Szomatodráma alaptanfolyamon vettem részt

2018-ban Gyermekkineziológia kiegészítő képzést végeztem el

2019-ben AKÉTA, vagyis Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó lettem, ezen belül foglalkozom:

  • Stresszkezelés
  • Tanulási Coaching, 
  • Komplex Mozgástréning - Kulcsár Mihályné által kidolgozott mozgástréning az idegrendszer éretlenségének kezelésére, a tanulási nehézségek megelőzésére és oldására.

A gyerekekkel való munka a szenvedélyem lett.  Magam is 2 csodás kisfiú anyukája vagyok. Rengeteget tanulok tőlük és általuk minden nap. 

Fontos számomra a hitelességem! Ezért folyamatosan fejlesztem magam, tanulok.

A ReNew Club nem csak a Ti megújulásotokat jelképezi számomra, hanem egyben az én megújulásomat, az én új életem is. Induljunk el együtt az utadon, és találjuk meg együtt a Te megoldásod!